Naše gore list

Meldina Mislimi postala je prvakinja Kosova u tenisu u kategoriji do 12 godina

Mala Meldina Mislimi osvojila je „Turnir U12“ koji je održan u Prištini, u kategoriji do 12 godina i postala je prvakinja Kosova u svojoj kategoriji.

Ova mlada talentovana teniserka je i pobjednica prošlogodišnjeg turnira u svojij kategoriji. Obzirom da ima malo klubova na Kosovu u kojima se trenira tenis, u većii slučajeva mladi talenti sami treniraju sa trenerima i uglavnom samostalno nastupaju.

Pored mnogih finasijskih poteškoća kao i loših uslova u kojima treniraju, ovi  mladi talenti ipak uspevaju da i ovaj jako popularan sport u svjetu propagiraju na Kosovu i ostvaruju veoma uspješne rezultate. Naša mlada pobjednica se takođe suočava sa istim problemila.  Po vemu sudeči država nije zainteresovana da ulaže u ovakve mlade talente kao i u  ovaj sport.

Jedina nada  u ovom momentu su nažalost  privatne kompanije koje uglavom pomažu mlade talaente, kako u opremi tako i u objezbeđivanju porebnih sredstava. Pobednica ovogodišneg turnira u Prištini Meldina Misini nosila je dres sa reklamom poznate kompanije „ Renelual Tahiri“.

Otac Meldine Mislimi je poreklom iz Župe dok je majka iz Gore.

Izvor: (Redakcija.gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš