Po drugi put nije uspeo pokušaj izbora zamjenika gradonačelnika za zajednice u Dragašu

Danas je održana vanredna sjednica SO koja je trajala samo nekoliko minuta, sa tačkom dnevnog reda; Izbor zamjenika gradonačelnika za zajednice. Sjednicom je predsjedavao predsjednik opštinske Skupštine Uran Haljimi iz Pokreta Vetvendosje.

Po drugi put nije uspeo pokušaj izbora zamjenika gradonačelnika za zajednice u Dragašu

Na samom početku sjednice po poslovniku predsjednik Skupštine predloženi dnevni red je stavio  na glasanje. Za usvajanje dnevnog reda glasalo je 13 odbornika. dok  je protiv bilo takođe 13. odbornika.

Obzirom da predsjedavajući na osnovu Zakona o Lokalnoj samoupravi kad je rezultat neriješen  prilikom glasanja ima pravo da još jednom glasa, što je i predsjedavajući,  Uran Halimi uradio, pa je rezultat glasanja bio 13, za predloženi fdnevni red, a 14 protiv predloženog dnevnog reda, Nakon ne usvajanja predloženog dnevnog reda sjednica je završena
Ovo je drugi put da izbor zamjenika gradonačelnika za Zajednice nije uspeo.Jednom je  otkazan u posljednjem trenutku zbog obaveza gradonačelnika, a danas nije usvojen dnevni red, pa se nije  moglo ni pristupiti glasanju, Hoće li biti ponovljena vanredna sjednica po ovoj tački dnevnog reda po treći put, očekuje se da će biti potvrđeno narednih dana?

 

 

 

 

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš