Humanitarna akcija UDG-a: "APEL HITNO" uspešno privedena kraju

"Prava snaga čoveka nije u nagonima već u nepokolebljivoj, spokojnoj težnji prema dobru koje čovek određuje u mislima, izražava u rečima, i sprovodi u delima" - Lav Tolstoj

Humanitarna akcija UDG-a: "APEL HITNO" uspešno privedena kraju

Čovek je jeden kompleksni svet u malom - prihvatljiv za različite energije i vibracije. Sirovog i finog sadržaja, smrtnog i besmrtnog.

Uvek ga motiviše neka nepoznata pozitivna energija, kao pokretačka snaga koja ima nesaglediv potencijal.

Zato je taj sadržaj smrtnog i besmrtnog neodvojiv jedan od drugog. Mi dolazimo i odlazimo sa ovog sveta, a naša dela ostaju besmrtna po kojima će nam se suditi na jedinom ispravnom sudu, sudu našeg Stvoritelja koji nas stvara od ugruška zemlje, Gospodara svih svetova.

Jedan naš sunarodnik, iznenadno opshrvan teškom bolešću našao se u jednoj bezizlaznoj situaciji, u najzrelijem dobu života kada treba proživeti ovozemaljski život.

Jedan naš drugi sunarodnik, skroman, tih, bogobojažljiv, nenametljiv, jedna moralna i humana visina kojoj se trebamo svi diviti.

Samir Asani, selo Kukaljanje, radi i živi u Švajcarskoj, po saznanju ove teške sudbine našeg sunarodnika, inicira dobrovoljnu humanitarnu akciju u dijaspori za hitno sakupljanje novčanih sredstava za operaciju od koje našem bratu zavisi život.

UDG čiji je i sam Samir član odbora, na njegov zahtev pokreće humanitarnu akciju putem spoznaje našeg naroda.

Ovim putem se želi upoznati šira javnost da je akcija uspešno završena, novčana sredstva pravovremeno sakupljenja, u dovoljnoj meri i za postoperativne kontrole.

Naš se sunarodnik dobro oseća, i po kazivanju njega i njegovih najbližih, lekari su obavili svoj posao veoma profesionalno, tako da je sve drugu u rukama dragog nam Allaha.

Da se ne bi išlo u pojedinosti oko uplata, treba samo napomenuti da su se naša organizovana društva i Džamaati po zemljama Evrope odazvala akciji, te da uz prikladan propratni tekst postavlja i tabelarni prikaz uplata.



Ovim se putem naš sunarodnik zahvaljuje svima koji su se odazvali akciji, ali sa istom dozom zahvalnosti i za sve one koju mu u svojim dovama poželeli što brže ozdravljenje.

UDG u ime čitave dijaspore želi našem sunarodniku takođe što brži povratak u normalan život.

S poštovanjem
UO UDG

Izvor: (Redakcija)

Tagovi:ApelhitnoUDG

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš