Gradonačelnik Opštine Dragaš Šaban Šabani potpisao memorandum o saradnji sa UNICEF-om

Danas je gradonačelnik opštine Dragaš, Šaban Šabani potpisao memorandum o nastavku saradnje sa Dren Rexhom, predstavnikom UNICEF-a. Memorandum predviđa petogodišnju saradnju Opštine Dragaš i UNICEF-a, u oblastima zdravstva obrazovanja. kao i podrška i saradnja sa omladinskim centrom.

Nakon  potpisivanja memoranduma održan je zajednički sastanak na kojem su detaljno izloženi planovi aktivnosti za naredni period.
Gradonačelnik Opštine Šaban Šabani zahvalio se predstavnicima UNICEF-a na dosadašnjoj pomoći i aktivnostima koje su imali u Opštini Dragaš, i istakao da je opština Dragaš spremna da u narednom periodu saradnje da svoj maksimum kakao bi najveću korist od naše zajedničke saradnje imali građani naše opštine.
Sastanku su pored  gradonačelnika prisustvovali i potpredsjednici opštine ,direktori Direktorijata, kao I šef kancelarije za zajednice.
Nakon sastanka delegacija je svečano otvorili Centa za inovacije koji djeluje u okviru omladinskog  centara u Dragašu. U Centru za inovacije u Dragašu  izvršni direktor  Pen Mr. Bujar Fejzullahu,i Jeton Qengaj, izvršni direktor u AVOKO omladinskom centru prezentirali su aktivnosti Omladinskog centra u Dragašu.

Izvor: (gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš