Gori Dom kulture u Dragašu

Danas je oko 11 časova došlo je do požara na zgradi Doma kulture u Dragašu. Požar je zahvatio potkrovlje Doma kulture i širio se vlikom brzinom.

Požar se širio velikom brzinom i samo za nekoliko časova izgoreo je ceo krov sa potkrovljem. Vatrogasna ekipa celo vrjeme pokušava da zaustavi širenje požara premna prostorijama nekadašnjeg društvenog preduzeća „ Šar Proizvodi“. U pomoć su pre pola sata pritekle i vatrogasne ekipe iz Prizrena. Prema prvim nezvaničnim informacijama najverovatnije da je do požara došlo usled kvara na instalaciji. Upožaru su potpuno izgorele i prosrorije „Radio Gore“. Pored prostorija radija izgorele su i sve kancelarije koje su bile na tom spratu.

Dom Kulture u Dragašu je izgrađen šezdesetih godina prošlog veka, a potpuno je renoviran i djelom dograđen 2001. godine.

Dok ovo javljamo vatra još gori, a vatrogasne ekipe pokušavaju da spreće širenje vatre prema drugim objekitima. Prema prvim procjenama površina koja je zahvaćena vatrom je iznad 500 metara kvadratnih, a šteata je prema prvim grubim procjenama  na oko 200 hiljada eura.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš