Saopštenje EMOKRATSKE STRANKE VATAN

DSV: Podržavamo legitimne zahtjeve mještana Vranište

Nakon izražavanja nezadovoljstva kroz proteste i pokretanje peticije, zbog gradnje centrale u ataru sela Vranište, Demokratska stranka Vatan se oglasila saopštenjem za javnost koje prenosimo u cjelosti.

  • Reakcija političkih subjekata DSV-a i GIG-a zbog kršenja zakona o ekspropiraciji avgusta 212. godine
--

Demokratska stranka Vatan (DSV)

Dragaš, 28.10.2016.godine

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

Demokratska stanka Vatan, članica koalicije Vakat, veoma pažljivo prati sva dešavanja i nezadovljstvo mještana  sela Vraniše izraženo kroz proteste , zbog gradnje hidro - centrale  u ataru sela Vranište.

U potpunosti podržavamo sve legitimne zajhjeve mještana sela Vranište, koje se odnose na poštivanje zakona i zakonskih odredbi, Republike Kosova.

Mi smo više puta ukazivali na propuste i kršenje Zakona, ali nažalost nismo naišli na razumjevanje, a rezultat toga su protesti i nezadovoljstvo građana.

Zalagaćemo se  zajedno sa svim ostalim političkim predstavnicima iz Gore da se spreči svako kršenje zakona i zaštiti imovina građana, shodno Ustavu Kosova

Demokrastasa stranka Vatan (DSV) se zajedno sa Građanskom inicijativom Gore (GIG) oglasila još  avgusta mjeseca 2012. dodine, saopšetnjem u kojem je ukazala na kršenje zakonskih odredbi prilikom proglašenja ekspropriacije, od strane SO Dragaš (pogledajte ispod saopštenj od 2012. godine ).

U Dragašu,28.10.2016 godine

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš