Veliko snježno nevreme zahvatilo područje opštine Dragaš

Dragaš : Visina snježnog pokrivača i do pola metra

Snjeg koji od sinoć nepekidno pada na području Opštine Dragaš privremeno je zatvorio jedan deo lokalnih puteva. Opštinska služba za održavanje lokalnih puteva je od jurtros sa nekoliko vozila na terenu.

Tafilj Krasnići Direkto ove službe kazao je za naš portal da je do podneva jedan veći deo lokalnih puteva prohodan, ali da se nada da će do poslepodnevnih časova kamioni za čišćenje snjega stići do svakog sela.Teren je veoma težak, snjega ima na pojedinh mjestima i do pola metra, ali smo mi  spremni uprkos nevrenu da stigneo do svih naselja, kazao je za naš portal Direkrot Tafilj Krasnići.

Zbog velikog snjega saobraćaj se odvija na pojedinim deonicama veoma otežano uz obaveznu upotrebu zimske opreme. Regionalni putni pravci u Opštini Dragaš su prohodni i kompanija „ Drini Kompani“ koja je zadužena za održavanje regionalnih putnih pravaca je sa svojim vozilima stalno na terenu.

Prema prognozi hidrometeorološkog saveza Kosova padavine se očekuju u naredna dva dana, pa se očekuje i znatno povećanje snježnog pokrivača

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš