Dragaš: Sutra se navršava 17 godina od pogibije vodnika Huseina Kutlua

U četvrtak će u parku mira ispred Opštine Dragaš, u 10 časova, biti održana ceremonija povodom objelježavanja 17 godina od pogibije podoficira turske vojske.

Dragaš: Sutra se navršava 17 godina od pogibije vodnika Huseina Kutlua

Ceremonija objelježavanja 17 godina od pogibije  podoficira turske vojske počeće učenjem fatihe, čime će bit  odata   počast  podoficiru turske voske, Huseinu Kutluu,  koji je kao pripadnik turskih oružanih snaga u sastavu NATO-a, nesrećno stradao od mine.

Vodnik Husein Kutlu je  časno obavljajući dužnoć, čisteći teren od ne eksplodiranih mina, nesrećno nastradao, 22.09.1999 u Dragašu .

 Obelježavanju sedamnaesto godišnjice   od pogibije podoficira turske voske Huseina Kutlua. Pored predstavnika civilne vlati u Dragašu prisustvovaće i Ambasadorka Turske na Kosovu,  Kivilcim Kiliç. kao i komandant turskih oružanih snaga na Kosovu.

Takođe ovim putem  pozivamo narod opštine Dragaš da što masovnije prisustvuje ovom događaju kako bi učenjem fatihe odali počast vodniku Huseinu Kutlu koji je časno obavljajući dužnost tragično izgubio život, kazao je za naš portal predsjednik NVO GEKAK, Enes Ensar.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš