Dragaš: Snježni nanosi na pojedinim mjestima iznose i preko jednog metra

Snijeg koji neprekidno pada od nedjelje na području opštine Dragaš, zadaje velike muke ekipama Direktorijata za hitne intervencije Opštine Dragaš, koji su danonoćno na terenu, kakao bi osigurali prohodnost puteva prema svim naseljima

---

Prema informacija do kojih je došao portal gorapress, svi regionalni putni pravci na teritoriji opštine Dragaš su prohodni, dok je većina lokalnih puteva jutros bila zatvorena.
Premda su juče ekipe Direktorijata za hitne  intervencije Opštine Dragaš,uspele da stignu do svih naselja i osiguraju   nesmetano kretanje prema svim pravcima , snijeg praćen vjetrom je ponovo je sinoć privremeno  zatvorio mnoge lokalne puteve. Na pojedinim putnim pravcima ima smetova koji iznose visinu i iznad jednog metra.

Kako su iz Direktorijata za hitne intervencije kazali za naš portal, oni su neprekidnoj na terenu, i njihove aktivnosti su usmjerenje na obezbeđivanju prohodnosti prema svim naseljima. Postoje neka naselja u koja su nam prioritet, naročito ako ima neka dženaza ili neka bolesna osoba pa smo prinuđeni da u hodu menjamo plan aktivnosti i u koordinaciji sa opštinskim predstavnicima i predstavnicima sela, intervenišemo   gdje kod ima hitnih slučajeva, kazali su za portal gorapress iz ovog Direktorijata.
Ako snijeg nastavi da pada istim intenzitetom postoje  realne pretpostavke da će svi putni pravci koji danas budu otvoreni  za samo nekoliko sati ponovo biti zatvoreni.
Snabdijevanje strujom na teritoriji opštine Dragaš je trenutno stabilno.

 

 

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš