Dragaš: Snaha priznala da je na smrt pretukla tvrdim predmetom 67 godišnjakinju

I 2022. godina završava se vrlo tragičnim i bolnim slučajem. Još jedna žena je izgubila život nakon što ju je navodno brutalno ubila njena snaha u Dragašu. 67-godišnja Sahime Domuzet na smrt je pretučena snažnim oruđem od strane supruge njenog brata. Snaha je priznala da je počinila zločin, prenosi Kosova.info.

 Dragaš: Snaha priznala da je na smrt pretukla tvrdim predmetom 67 godišnjakinju

Prema informacijama bliskim istrazi osumnjičena snaha je priznala zločin koji je navodno počinila, a zatim sakrila oruđe kojim je ubila staricu.

Njeno hapšenje je izvršeno nakon intervjua po drugi put, gdje je policijskim istražiteljima priznala ceo incident.

Žena koja je nasmrt pretučena u ponedjeljak ujutro nije izdržala povrede od jakih udaraca i od posljedica je preminula. Njenu smrt je potvrdio ljekar na licu mjesta i tragedija je tu počela da se produbljuje.

Medicinski tim je na tijelu preminule pronašao tragove nasilja, što je izazvalo sumnju u okolnosti njene smrti.

Državni tužilac je odmah reagovao i naložio da se beživoptno tijelo pošalje u IML na obdukciju, gdje su otkriveni šokantni detalji.

Osumnjičena je tokom ponovnog saslušanja priznala da je sakrila oruđe kojim je ubila staricu i predmet je već oduzet kako bi se u postupku koristio protiv osumnjičenog.

Ista će biti procesuirana zbog krivičnog djela “Teško ubistvo” i odmah po okončanju postupka upućena je u policijsko zadržavanje.

Život preminule bio je pun patnje i nedaća koje su počele iz njenog braka koji je trajao 15 godina od kojih nije imala djece, smrti njenog muža, a potom i brata. Ostala je u rukama svoje snahe koja je maltretirala do poslednjeg dana života.

Preminula je živjela u kući svog brata gdje je navodno doživljavala nasilje od strane njegove supruge i nećaka , koji su prošle sedmice optuženi za nasilje u porodici.

Izvor: (kosova.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš