Dragaš: Saopštenje za javnost Komisije za razmatranje zahtjeva za prodaju stanova

Dragaš: Saopštenje za javnost Komisije  za razmatranje zahtjeva za prodaju stanova

U składu sa Odlukom Ministarstva Životrne Sredine, Prostornog Planiranja i Infrastrukture od dana 27 Maj 2022 , Odlukom Predsednika Opštine Dragaš 02.br.36001-23441/22 od dana 26.08.2022. god, Komisija za raspravljanje zahteva za prodaju stanova nad kojima postoji stanarsko pravo, izdaje sledeće:

Obaveštenje

 

Rok za podnošenje zahteva za kupovinu słana od strane nosioca stanarskog prava odnosno korisnika stanova u društvenoj svojini ili javnoj svojini, je shodno navednoj odluci Ministarstva Zivotne Sredine, Prostornog Planiranja i Infrastrukture je produžen, zaključno sa danom 27. Maj 2023.

Zahtev se podnosi na ime : Opstina Dragaš - Komisiji za raspravljanje zahteva za prodaju stanova nad kojima postoji stanarsko pravo.

Zahtev mogu podneti nosioci stanarskog prava, članovi uže porodice uz saglasnost nosioca stanarskog prava za vreme zivota ili ukoliko nosilac stanarskog prava više nije u životu, članovi uže porodice označeni u Rešenju o nasledjivanju. Uz Zahtev se podnose dokazi o stanarskom pravu: Rešenje o dodeli słana na korišćenje, ugovor o korišćenju słana. Ukoliko nosilac stanarskog prava više nije u životu, dostavlja se i Rešenje o nasledjivanju ili odgovarajuca sudska Odluka.

Formular zahteva se može pribaviti u kancelariji Imovinsko-pravne službe. Kontakt tel. +383 (0) 44 390 825

 

Izvor: (Redakcija, gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš