Dragaš: Safet Kuši pozvan na informativni razgovor

Povodom najava de će se u srijedu organizovati protesni skup ispred paralelne Opštine Gora, koja egzistira u selu Vraništa, policija je juče pozvala na informativni razgovor Safeta Kušija iz Kruševa, koji je bio jedan od kandidat za gradonačelnika ispred manjinske zajednice na poslednjim lokalnim izborima.

Dragaš: Safet Kuši pozvan na informativni razgovor

U telefonskom razgovoru, on je kazao za naš portal da  on nema nikakve veze sa ovim, ali da podržava građane u svojim zahtjevima. "Ako budem pozvan da govorim na skupu kazaću i potvrdiću ono što stoji u pozivu. Kazaću istinu da se podkrada i zloupotrebljava narod, a da to rade braća Hodža". On je  kazo i da se tokom informativnog razgovora policija ponašala veoma korektno i profisionalno.

Safet Kuši je dobio najveći broj glasova ispred manjinske zajednice na poslednjim lokalnim izborima i nakon neizglasavanja povjerenja od strane odbornika SO Dragaš, za mjesto zamjenika gradonačelnika ispred manjinske zajednice, on se vratio u Švajcarsku gde i tamo živi više od 25 godina.

Današnji  mitig kakako nezvanično saznaje portal gorapress trebao je biti održan ispred paralelne Opštine Vraništa, a usmjeren protiv nepravdi i ucjena koje sprovodi Adem Hoodža.

Objavu i poziv građanima na protesni skup, prenosimo u orginalu kakao je objavljena na društvenoj grupi „Pokret socijalista Gore“.

3 Avgusta (Sreda)u 12:00 u Vranistu ispred sedista Opstine Gora,gradjani Gore ce se okupiti da izkazu svoje nezadovoljstvo i protest protiv Predsednika PO Gora Adema Hodze cijim radom, ponasanjem,licnim primerom,postupcima,bahatoscu, je nezadovoljno svo stanovnistvo Gore.

Niko ne sme da ucenjuje gradjane Socijalnim davanjima i bahato se ponasa,svi gradjani su isti i ravnopravni a vreme kraljeva,princeva kao i Hodzinog apsolutizma je davno za nama.
Gradjani ce se okupiti u velikom broju iskazati nezadovoljstvo,skrenuti paznju nadleznima a potom se mirno i dostojanstveno razici. (“Objava na društvenoj grupi Pokret socialsta Gore”)

Redakcija portala je pokušala da stupi u kontak i sa Ademom Hodžom, kakao bi saslušala i drugu stranu, međutim njegov telefon nam je bio nedostupan.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš