Dragaš: Policija uhapsila S.E. osumnjičenog za tešku krađu u Kukaljanu !

Nakon opsežne istrage, juče su policijski istražitelji u Dragašu uspjeli rasvjetliti okolnosti teške krađe, koja se dogodila 10. septembra, kada je opljačkana kuća jednog gurbedžije, iz sela Kukaljane.

Dragaš: Policija uhapsila S.E. osumnjičenog za  tešku krađu u Kukaljanu !

Policija je rano ujutro u  utorak uhapsila, S.E. iz Kukaljana starog 32 godine, koji se tereteti da je  opoljačkao kuću svog komšije i tom prilikom ukrao alat u vrjednosti od hiljadu eura. Isti alat je osumničeni prodavao  u petak na pijaci u Dragašu, kada je i otkriven od strane policije.

Prema policiskim izvorima osumnjičeni S.E. živeo je u Beogradu i zbog konzumiranja opojnih sredstava šest godina je proveo u zatvoru u Beogradu. Prije nekoliko mjeseci mu je istekla kazna.

Prilikom pretresa kuće osumnjičenog  pronađeni su ukradeni predmeti koji su vraćeni vlasniku, a ostali ukradeni predmeti, koje je osumnjičeni u međuvremenu prodao, su u fazi povratka, jer je policija identifikovala kupca koji je rekao da je spreman da vrati kupljene stvari.

O rezultatima istrage upoznat je državni tužioc koji je osumnjičenom odredio policijski pritvor od 48 sati, a policija je podnijela krivičnu prijavu tužilaštvu.

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš