Akcija policije u saobraćaju

Dragaš: Od 30. aprila pojačane kontrole saobraćajne policije

Policijska stanica u Dragašu poslala je saopštenje za javnost na adresi redakcije web portala gorapress.net, koje prenosimo u cjelosti.

Dragaš: Od 30. aprila pojačane kontrole saobraćajne policije

 Poštovani građani,


Obaveštavamo vas, da će policijski službenici Policijske Stanice Dragaš, u vremenskom periodu od 30/og. aprila 2018. godine pa sve do daljneg, preduzeti  akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa posebnim akcentom na kontrolu zloupotrebe ilegalnog zaustavljanja i parkirana vozila po trotoatima i ulicama .
Pored redovnih patrola koje će biti angažovane na sprovođenju ove akcije, kontrolu će vršiti i dodatne patrole kako u samom gradu tako i u svim selima naše zone odgovornosti.
Aktivnosti policijskih službenika u naznačenoj akciji bit će usmerene na preduzimanju preventivnih i represivnih mera prema vozačima za koje se utvrdi da su počinili prekršaje iz Zakona o Drumskom Saobračaju,
U skladu sa procenama izvršen je odabir lokacija na kojima će se vršiti kontrola, sa precizno definisanim zadacima i obavezama policijskih službenika, materijalno-tehničkim sredstvima koja će se tom prilikom koristiti, te propisanim procedurama koje se odnose na kontrolu saobračaja od strane Policije.
Policijska Stanica Dragaš ovom prilikom još jednom apeluje na vozače da se pridržavaju zakonskih propisa u pogledu zaustavljanja i parkiranja vozila.


Hvala!

                                                                 Policijska Stanica/  Dragaš             

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš