Dragaš: Nove prostorije za matičnu službu

Direktorijat opšte administarcije u Opštini Dragaš, juče je otvorio nove prostorije za matičnu službu. Prostorije se nalaze u zgradi gdje je smješten Direktorijat obrazovanja Opštine Dragaš, između zgrade pošte i zgrade suda.

Dragaš: Nove prostorije za matičnu službu

Direktor ovog direktorijata, Erol Bajrami kazao je za naš portlal, da je bilo krajne vrjeme da se objezbjede veće i bolje prostorije za ovu službu, koja je deo Direketorijata administracije.

„Poznata je činjenica, da je naročito tokom letnjih mjeseci skučen prostor u zgradi Opštine gdje je do sada bila smještena ova služba, dodatno otežavao efikasno pružanje usluga, kazao je direktor Bajrami i nastavio. Naš je cilj prje svega da budemo pri ruci građanima i da im što efikasnije pružamo usluge, naravno sve u skaladu sa zakonom", istakao je Bajrami.

Prostorije namjenjenje za ovu službu bile su spremne još prošle godine ali zbog određenih tehničkih uslova nisu korišćenje.  U novoj prostoriji se nalaze četiri šaltera i ovde će se vršiti i naplata taksi i dobijanje potrebnih dokumenata koje izdaje ova služba.

Izvor: (Redakcija gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš