Dr Bedžet Dželjadini: Poštovani građani Gore!

Čast mi je da vas obavijestim da sam ja dr. Bedžet Dželadini, kandidat za presednika Opštine Dragaš iz redova Demokratskog Saveza Kosova-LDK.

Dr Bedžet Dželjadini: Poštovani građani Gore!

Za vas, stanovnike Gorskog kraja, vjerujem da sam poznat, kao ljekar, kao bivši Director Direktorijata za Zdravstvo i Socijalnu Zaštitu i kao šef  egzekutive , u periodu 2000-2007.

Ako dobijem povjerenje građana  da za naredne četiri godine, rukovodim Opštinom  Dragaš, garantujem vam da ću se svim svojim bićem založiti za poboljšanje individualnog i kolektivnog blagostanja stanovnika područja Gore.

Ni na koji način neću dozvoliti kršenje vaših prava i obavezaću se da ću ih unaprijediti  prema najvišim standardima vašeg kolektivnog predstavljanja.

U toku mog mandata  sva vaša individualna i kolektivna nekretnina, biće nedodirljiva , a za svaki vaš zahtjev,  ili pomoć, opštinska vrata  će uvijek biti otvorena.

Kapitalne investicije  će se odobravati  na osnovu vaših zahtjeva, garantujući vam da sredstva predviđena za sprovođenje definisanih projekata neće biti zloupotrebljena.

Gradjani gorskog kraja, koji  momentalno žive i rade u inostranstvo, su naša  najveća   boljka. Obavezaću  se na stvaranje boljih uslova da se oni vrate u svoju domovinu, da  žive i da investiraju u gorskom kraju.

Zalagaću se posebno za stvaranje dobrih preduslova za otvaranja novih radnih mjesta uz pomoć investicija u sektoru turizma, agroturizma, poljoprivrede, stočarstva, prerade lekovitih, aromatskih i planinskih plodova.

U toku našeg zajedničkog rukovođenja,  sve opštinske, obrazovne, zdravstvene, socijalne kao i druge usluge, biće  podjednako ponudjene svim našim gradjanima.

Osobe sa posebnim potrebama, starci, penzioneri, porodice sa lošim ekonomskim uslovima  i samohrane majke, imaće poseban tretman.

Garantujem sprovođenje zakona prilikom zapošljavanja koje ce biti izvršeno  u različitim opštinskim sektorima, dajući im prednost  najzaslužnijem kao  i porodicama koja nemaju nijednog zapšljenog.

17 oktobra, potrebna mi je vaša podrška

Red je na vas !Unapred vam se zahvaljujem !

Dr. Bedžet Djeladini, kandidat za gradonačelnika Opštine Dragaš.

Izvor: (gorapress/plaćena reklama)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš