CDU Hamze Baljeta kolektivno pristupila JPG-u

Predsednik CDU Hamza Balje je saopštio da je ta stranka kolektivno pristupila JPG-u u cilju očuvanja goranske nacionalne zajednice i jedinstva goranskog naroda.

CDU Hamze Baljeta kolektivno pristupila JPG-u

“Zadovoljstvo mi je da saopštim da je stranka na čijem sam čelu, Centar demokratske unije (CDU), odlučila da se integriše u Jedinstvenu goransku partiju (JGP), predvođenu gospodinom Ademom Hodžom, u cilju očuvanja goranske nacionalne zajednice i zajedničkog delovanja na unapređenju položaja Gore”, saopštio je Balje.
U saopštenju se dalje dodaje da, ovim činom članstvo CDU kolektivno prelazi u JGP, što će nesumnjivo doprineti jedinstvu goranskog naroda i stvaranju preduslova za snažno delovanje, u cilju jačanja njegovih političkih i svih drugih prava, radi opstanka i razvoja Gore.
“Takođe, ovim dogovorom članovi CDU su prihvatili obavezu delovanja u Vladi Kosova na linijama programskih ciljeva JGP i spremni su da u tom smislu pruže pun doprinos i preuzmu svoj deo odgovornosti za sprovođenje postavljenih ciljeva”, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: (kosovo24sata.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš