Brod: Održana skijaška trka ′′ Dardania Cup ′′

Međunarodna federacija skitarija (FIS) u saradnji sa Skitare federacijom Kosova organizovala je drugo izdanje skijaške trke ′′ Dardania Cup ′′ Danas, 07.03.2021 godine, u Turističkom centru Arxhena u Brodu, uz učešće mnogih sportista i ljubitelja sporta, održano je drugo izdanje međunarodnog takmičenja u skijanju ′′ Dardania Cup u organizaciji Skitare Federacije Kosova na nivou FIS-a.

U svojoj pozdravnoj riječi, predsjedavajući Shabani je pohvalio visoku posvećenost Skitarskom federacijom Kosova u organizaciji ove trke. On je također zahvalio skijačkim federacijama država učesnica kao što su: Turska, Albanija, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Slovačka na željenju uspjeha svim učesnicima. Cijelu trku nadgledao je tehnički delegat FIS-a, Slovenac Dušan Gorisek.
U znak poštovanja, predsjedavajući je podijelio zahvalnost šefu Federacije skitarije, gospodinu Milaim Kelmendi za svoj doprinos u napredovanju skijaškog  sporta i promociji naših turističkih vrijednosti koje su odjednom osnovni prioritet za ekonomski razvoj naše općine.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš