Dragaš

Biro rada i UNDP, otvorili konkurs za 10 radana mjesta

Kancelarija za zapošljavanje u Dragašu i UNDP otvorili konkurs za zapošljavanje. Konkurs je itvoren za deset odoba raznih profesija

Biro rada i UNDP, otvorili   konkurs za 10 radana  mjesta

Ovaj program je finasiram od strane Austriske agencije za razvoj i saradnju ( ADC) , koja ima za cilj da zaposli ugrožene osobe, i smanji stopu nezaposlenosti u Opštini Dragaš. Poziv za zaapošljavanje  objaljujemo u cjelosti, a pri  kraju teksta nalazi se upustvo kakao da preuzmete aplikaciju koju trebate popuniti da bi konkurisali za jedno od ponuđenih zanimanja.

Kancelarija za zapošljavanje u Dragašu i UNDP, u ime Lokalne akcione grupe, objavljuju ovaj:

 

POZIV ZA DOSTAVU PRIJAVA

 

Kancelarija za zapošljavanje u Dragašu i UNDP-u, u okviru implementacije projekta „Integrisani teritorijalni razvoj 2“ (InTerDev 2), kojeg finansira Austrijska agencija za razvoj i saradnju (ADC) je izradila Teritorijalni pakt o zapošljavanju (TPZ) koji ima za cilj kreiranje i formalizaciju zapošljavanja usmereno na ugrožene osobe u opštini Dragaš. Kroz ovu inicijativu projekat namerava da promoviše inkluzivan rast i valorizuje teritoriju.  TPZ za Opštinu Dragaš promoviše 5 mera koje imaju za cilj da pruže podršku za do 800 građana Opštine.

Intervencija TPZ-a je osmišljena da podrži Opštinu i Kancelariju za zapošljavanje kako bi se olakšala tranzicija ugroženih pojedinaca (fokus na žene i mlade) za dostojnu zaposlenost pružajući im pristup aktivnim merama tržišta rada (AMTR). Korisnici će imati pristup institucijama za obuku, kompanijama ili ustanovama za obuku i mogućnostima samozapošljavanja Ukupno 10 osoba će imati koristi od ove intervencije za sledece profesije:

 

-Frizer

-Zavarivač

-Autoelektricar

-Krojač

-Kuvar

Kancelarija za zapošljavanje u Dragašu i UNDP pozivaju zainteresovane pojedince koji ispunjavaju sledeće kriterijume da se prijavi.

Kriterijumi podobnosti

  • Stanovnik opštine Dragaš;
  • Starosti između 18 – 39 (overeno porodičnim sertifikatom);
  • Da su sposobni za čitanje i pisanje (samo-deklaracija);
  • Da su registrovani kao tražitelji posla pre datuma roka (prema podacima KZ).

Obaveštavamo vas da su to kvalifikacioni kriterijumi. To znači da ako se ne pridržavate nekog od ovih, bićete diskvalifikovani prilikom provere kvalifikovanosti i nećete se dalje razmatrati za ocenu. Ako imate sumnje u vezi sa jednim ili više kriterijuma za kvalifikovanje, molimo Vas da pogledate informacije date u dosijeu prijave.

 

Prioritet za ovaj Poziv za dostavu prijava je dat:

  • van zapošljavanja, obrazovanja ili obuke (VZOO) tokom prethodnih 12 meseci - prema podacima KZ (3 dodatnih poena);
  • mladi do 29 godina - 2 dodatna poena

Ako budete bili odabrani, vi dobijate sledeće:

  • usluge profesionalne orijentacije i usluge karijernog vođenja (koje nudi KZ)
  • stručna obuka (od strane odgovarajućih CSO, u profesionalnim profilima za koje je dostupna obuka i preduzetništvo
  • radna oprema
  • promotivni materijal

Podrška je uslovljena formalizacijom nakon početka rada.

KLIKNITE OVDJE DA BI STE PREUZELI OBZAC ZA ALICIRANJE 

  • Ako vam je potrebno bilo kakvo dodatno razjašnjenje ili pomoć za popunjavanje prijavnog obrasca, molimo vas da prisustvujete INFO danima koje organizuje Kancelarija za zapošljavanje Opštine Dragaš i opštinski službenik za podršku projektu UNDP-a datum: 28/09/2017, vreme: 11:00, mesto: Kancelarija za Zapošlavanje, Dragaš) ….
    Originalno popunjen Obrazac za dostavu prijave mora se dostaviti, u štampanom obliku, u kancelariju UNDP Interdev projekta u zgradi Opštine Dragaš pre (datuma 13/10/207, vreme_16:00_).

    NAPOMENA: Molimo vas da ne zaboravite da uzmete dokument kojim se dokazujete da ste blagovremeno dostavili Obrazac za izražavanje interesa i prateće dokumente.

    MOLIMO VAS  POMOZITE NAM da promovišemo ovaj Poziv za dostavu prijava, tako što ćete obavestiti i druge ljude, za koje smatrate da su zainteresovani da se prijave za ovu mogućnost.

 

Izvor: (Redakcija)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš