Berući borovnicu u brodskoj planini nestao 26 - godišnjak iz sela Borje

Juče je negdje oko 12 sati posljednji put je viđen Meljadin Adilji iz sela Borje( Albanija). On je s mještanima iz svog sela sakupljao borovnicu u Brodskoj planini, mjesto (Kazani) i prema riječima mještana sa kojima je sakupljao borovnicu poslednji put je viđen negdje oko 12 časova kada su se razdvojili sa grupom berača iz Borja

Berući borovnicu u brodskoj planini nestao 26 -  godišnjak iz sela Borje

Praksa je bila kako su istakli mještani Borja sa kojima je sakupljaju borovnicu da se sastanu u 14 časova na dogovoreno mjesto. Međutim on nije došao, i počela je potraga za njim. Obaviještena je policija u Dragašu, a i mještani Broda su krenuli u potragu za nestalom osobom. Kako kažu mještani iz njegovog sela sa kojima je bio, iznenada se spustila magla pa postoje pretpostavke da se negdje izgubio.

Planine iznad Broda  su veoma opasne i često se dešava da kada padne magla da se i osobe koje su sa tog područja i koje dobro poznaju teren mogu lako se izgube.
Danas se u potragu uključila i albanska policija koja dronovima pretražuje teren. Ukoliko se i danas ne pronađe Meljadin Adilji, sutra će se pored granične policije Kosova u potragu najvjerojatnije uključiti i vojska Kosova.

Izvor: (Redakcija, gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš