Koalicija Vakat održala završnu konvenciju

Baldži: Mi smo pobednička opcija koja zna da se bori za vaša prava

Danas je u Domu kulture u Prizrenu u prisustvu velikog broja sipatizera iz Župe, Gore, Podgore, Pećkog i Istočkog Kraja, kao i Mitrovice, održana svečana završna izborna konvencija Koalicije Vakat.

Baldži: Mi smo pobednička opcija koja zna da se bori za vaša prava

Danas je u Domu  kulture "Xhemajli Berisha" u Prizrenu u prisustvu velikog broja sipatizera iz Župe, Gore, Podgore, Pećkog i Istočkog Kraja, kao i Mitrovice, održana svečana završna izborna konvencija Koalicije Vakat.

Koaliciju Vakat čine četiri politička subjekta iz bošnjačke zajednice: Demokratska stranka Bošnjaka (DSB), Demokratgska stranka Vatan (DSV), Ujedinjena stranka Bošnjaka (USB) i Centar demokratske unije (CDU). "Listu kandidata ove koalicije čine kandidati iz svih krajeva naše domovine u kojima žive Bošnjaci i koji su spremni da dostojanstveno predstavljaju našu zajednicu u najvišem državnom, zakonodavnom i predstavničkom tijelu", rekla je Amela Ljatifi, moderator ove manifestacije.

Prisutnima su se obratili predsjednici partija kao i jedanbroj kandidata na listi ove Koalicije.

Predsjednik Demokratske stranke Vatan Usmen Baldži se prisutnima obratio na jedan veoma specifičan način kroz priču o majkama iz svih regiona kojima se sin nakon dugi niz godina vratio iz Švajcarske.

U video prilogu možete pogledatii kompletno obraćanje Usmena Baldžija

Plaćeni sadržaj

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš