Vlada Kosova nudi 20.000 evra za informaciju o ubici iz Glođana

Vlada Kosova ponudila je 20.000 evra kao nagradu za informacije koje bi mogle da dovedu do hapšenja osobe koja je u petak pucala na autobus u mestu Glođane i pritom usmrtila tri osobe i ranila jednu.

Vlada Kosova nudi 20.000 evra za informaciju o ubici iz Glođana

Policija Kosova još uvijek traga za počiniocem ubistva u mjestu Glođane.

Iz Vlade Kosova saopšteno je danas da je Policija Kosova angažovana sa svim relevantnim jedinicama u istrazi i rasvjetljavanju ubistava u najkraćem roku.

„Policija radi na prikupljanju i analizi svih relevantnih činjenica i dokaza kako bi se ovaj slučaj što prije rasvjetlio i što prije priveo pravdi počinilac ovog krivičnog djela“, poručili su.

S ciljem identifikacije počinioca, Vlada Kosova i ministarstvo unutrašnjih poslova i Policija Kosova zatražili su pomoć građana, tj. svih onih koji imaju informacije koje bi dovele do rješavanja slučaja.

„Kao premijer, zajedno sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Policijom Kosova, apelujemo na građane koji možda imaju neka saznanja o slučaju da pomognu policiji da pronađe počinioca ovog djela i za to nudimo nagradu od 20.000 eura za svakog građanina koji može da pruži informacije koje dovode do rasvjetljavanja ili otkrivanja ovog slučaja“, saopšteno je iz Vlade Kosova.

Pozvali su građane koji imaju ovakva saznanja da pozovu 080019999 ili 192, ili da se jave putem maila na info@kosovopolice.com.

Precizira se da su pozivi besplatni, kao i da će policija da poštuje pravo na anonimnost osim ukoliko sam građanin ne zahtjeva drugačije.

Premijer Kosova danas je posjetio Dečane zajedno sa više ministara u vladi i direktorom policije.

Kazao je da se uvećava broj informacija sa kojima raspolaže policija, ali i da slučaj još uvijek nije riješen.

Tvrdi i da su angažovani dodatni službenici koji se bave istražnim radnjama, ali i da za sada nema osumnjičenih, tj. da ime ubice nije poznato.

Direktor Policije Kosova, kazao je da su svi istražitelji teških krivičnoh djela angažovani i da ispituju potencijalne svjedoke, osobe povezane sa žrtvama i druge.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš