Veselji: PDK će biti snažna opozicija

PDK će ubuduće biti snažna opozicija, zvanično je saopšteno na današnjem sastanku predsednika ove stranke, Kadrija Veseljija, sa šefovima ogranaka i predstavnicima izbornog štaba

Veselji: PDK će biti snažna opozicija

Na ovom sastanku razgovaralo se o nedavno održanim parlamentarnim izborima na kojima je na osnovu 100% prebrojanih glasova (ne uključujući i uslovne glasove, glasove putem pošte i glasove osoba sa posebnim potrebama), PDK osvojila 21,24% (169.211) glasova i time se plasirala na treće mesto odmah nakon Samoopredeljenja sa osvojenih 25,49% (203.052) glasova i LDK sa 24,82% (197.702).

Kako prenosi Koha, Veselji je tokom današnjeg sastanka zahvalio predstavnicima ogranaka i aktivistima PDK koji su doprineli sprovođenju kampanje.

Zahvalio se i građanima na ukazanoj podršci.

Međutim, kako je saopšteno, predsednici ogranaka jednoglasno su odlučili da će da podrže stav predsednika PDK, Kadrija Veseljija, da PDK pređe u opoziciju.

Tom prilikom su svi naglasili da će PDK uz istinsko angažovanje činiti snažnu opoziciju, prenosi Koha.

"Proces unutarstranačkih reformi biće nastavljen i na još intenzivniji način u svim ograncima i podograncima Demokratske Partije Kosova", saopštila je PDK.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš