Veselji: Imamo ime predsednika Skupštine

U emisiji “Monitor” Radio Televizije Kosova, predsednik DPK Kadri Veselji izjavio je danas da je predsedavajući učinio dosta grešaka, počevši od teksta zakletve.

Veselji: Imamo ime predsednika Skupštine

Ono što su primetili svi je da su predstavnici Samoopredeljenja uticali na prekid sednice.

Veselji je rekao da predsedavajući nema pravo da prekida sednicu, te da ne želi da priča o Mikulovciju, koji je, kako kaže Veselji, žrtva Samoopredeljenja. 

"Ali mi nećemo  praviti blokadu. Imamo ime predsednika Skupštine i objavićemo ga na sledećoj sednici”, rekao je Veselji.

Veselji je dodao da su svi pojedinci i partije obavezni da poštuju Pravilnik o radu Skupštine, odnosno da ne bi trebalo da ga krše.

Samoopredeljenje, smatra Veselji, je sinonim blokade Kosova, zakona i svega. Posle 11. juna oni su se ohrabrili i postali majstori retorike i zastrašivanja, ali ovo neće proći kod DPK. “DPK nije blokirajuća partija i neće dozvoliti da se blokiraju procesi.”

Veselji je rekao "da svi treba da počnemo da radimo za državu e ne samo za sebe. Neće biti tenzija, a pokušaj blokade je od strane Samoopredeljenja, kojoj pomaže i DSK“, zakjučio je on.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš