Tragedija u Štrpcu: Otac ubio jednu i ranio drugu bebu

Sinoć, u Štrpcu na jugu Kosova, desila se stravična tragedija. Kako RTK2 saznaje, D.K. (36) otac dveju beba, ubio je jednu, i teško ranio drugu bebu, koja prema najnovijim informacijama stabilno.

Tragedija u Štrpcu: Otac ubio jednu i ranio drugu bebu

Kako saznajemo, beba koja je podlegla povredama ubodena je u srca najverovatnije oštrim predmetom, ona je preminula na putu od Štrpca do Gračanice. Ovaj incident desio se sinoć oko 19:30 časova.

,,Radi se o blizancima uzrasta negde oko 40 dana, jedno dete je doneseno bez znakova života, ono ima jednu ubodnu ranu u predelu prednje strane grudnog koša pokušane su mere kardio pulmonalne reanimacije međutim nisu dale nikakve rezultate, ono je najverovatnije iziritiralo na putu pošto se rana nalazi u predelu srca, najverovatnije je povređen neki od velikih krvnih sudova. Ono je imalo jednu nagnječnu ranu na prednjoj strani vrata, jedna rana je imala u predelu stomaka probušen je spoljni trbušni zid”, rekao je dr Dragan Perić za RTK2.

Druga beba je probodena u stomak, ona je u toku noći prebačena u Niš, potvrđeno je za našu televiziju iz KBC Priština u Gračanici. 

,,Drugo dete je doneseno u relativno dobrom stanju bilo je hemodinamski stabilno, poslato je u Klinički centar Niš, pošto se tako mala deca operišu u velikim centrima. Pozvao sam jutros kolegu iz Niša dr Živanovića koji mi je rekao da je dete hemodinamski stabilno, da se nalazi na odeljenju intenzivne nege i da je povređen samo prednji trbušni zid i da dete nije životno ugroženo, ova rana u predelu prednje strane vrata je opasnija. Dete koje je dovedeno mrtvo poslato je na Institut za sudsku medicinu u Prištini”, rekao je Perić.

Bebe su blizanci muškog pola. Njihov otac je prosvetni radnik, radi kao profesor fizičkog vaspitanja u srednjoj školi u Štrpcu.

Policija je odmah izašla na lice mesta i privela osumnjičenog za ubistvo.

,,Ovaj incident se desio posle svađe sa njeogovom suprugom. Sinoć je uhapšen, izvršen je uviđaj na licu mesta, uzeta je izjava od njega i danas je sproveden kod tužioca na dalji tok postupka protiv njega. Radi se o tome da se prvi put desilo porodično nasilje u toj kući, nikad do sad nije bio prijavljen neki sličan incident ili neka situacija gde bi on mogao da se ponaša na neki drugačiji način. Sasvim normalan čovek, ne znam šta se desilo”, rekao je ta RTK2 Dragan Ivanović komandir policijske stanice u Štrpcu

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš