Seljimi: Ja sam potpisao zabranu srpskim ministrima

"Svim ministrima odbrane i unutrašnjih poslova Srbije po službenoj dužnosti je zabranjen ulazak na Kosovo još od 2016.", izjavio je danas Petrit Seljimi koji tvrdi da je u svojstvu ministra spoljnih poslova lično potpisao zabranu, preneo je KoSSev.

Seljimi: Ja sam potpisao zabranu srpskim ministrima

Šef kabineta ministra spoljnih poslova Kosova Jetljir Zuberaj, izjavio je danas ranije za Radio Slobodna Evropa da Vulin „nema šta da traži na Kosovu sve dok Srbija ne prizna Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu“.

Kako je iz kabineta ministra odbrane Srbije navedeno, Vulin, načelnik Uprave za vojno zdravstvo brigadni general Uglješa Jovičić, načelnik VMA pukovnik Miroslav Vukosavljević i načelnik Sektora za lečenje Nenad Ratković, planirali su da posete Kliničko-bolnički centar u Severnoj Mitrovici.

Međutim, iz Prištine im je stigao odgovor da „nisu u mogućnosti da pozitivno odgovore na zahtev“, čime se „još jednom pokazalo da Ramuš Haradinaj laže“, navodi se u saopštenju.

Bivši ministar spoljnih poslova Kosova, Petrit Seljimi, reagovao je na ovu vest.

„Srpski ministar odbrane Vulin, poznat po korišćenju pogrdnog, rasističkog jezika kada se obraća Albancima, žali se da mu nije dozvoljeno da uđe na Kosovo. Svim srpskim ministrima odbrane i unutrašnjih poslova po službenoj dužnosti zabranjen je ulazak na Kosovo. Znam to jer sam potpisao zabranu“, napisao je Seljimi na svom Tviter profilu.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš