Da li će doći do iznenađenja?

Ovo je broj uslovnih glasova po svim opštinama

Do sada su objavljeni preliminarni rezultati za sve opštine, a neke od opština još uvijek nisu konačno i sa sigurnošću proglasile pobjednike. Radi o najvećim opštinama na Kosovu, Prištini i Prizrenu, gdje se očekuje da uslovni glasovi odrede pobjednike.Slična je situacija i u opštini Dragaš.

Ovo je broj uslovnih glasova po svim opštinama

Opština Priština, gdje na osnovu do sada prebrojanih glasova Shpend Ahmeti vodi sa manje od 300 glasova ispred Arbana Abrashija, za konačne rezultate treba čekati brojanje više od 1800 uslovnih glasačkih listića.

Vrlo sličan rezultat je i u opštini Prizren. Kandidat Samoopredjeljenja Mytaher Haskuka vodi za oko 400 glasova u odnosu na kontra-kandidata PDK-a Shaqira Totaja. U Prizrenu ima 1600 uslovnih glasačkih listića, koji će na kraju odrediti pobjednika. Dok su iz Samoopredjeljenja rekli da su već osvojili ove dvije opštine, s druge strane, LDK i PDK se nadaju da će osvojiti uslovnim glasovima.

U Dragašu je takođe situcija jako neizvjesna. Kandidat PDK Shaban Shabani na osvnou preliminarnih rezultata objaveljinh od CIK-a u prednosti je za 41 glas. Usvovnih glasova u Opštini Dragaš ima 186. Da li će biti iznenađenja ili će PDK potvrditi pobjedu videćemo nakon prebrojavanja uslovnih glasova.

Ovo je broj uslovnih glasova, koji se još uvijek treba prebrojati:

 

Izvor: (info-ks.net / Gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš