Mi smo apsolutni pobjednici !

Ovacijama i aplauzima Koalicija Vakat dočekana u Zlipotoku

Danas je Koalcijia Vakat održala predizborni skup u selu Zlipotok na kome je prisustvovao veliki broj mještana. Koalicija Vakat je okupljenim mještanima predstavila svoju listu za odbornike u SO Dragaš.

Skup je otvorio podpredsjednik glavnog Odbora DSV-a, Adnan Redžeplar i pozvao mještane Zlipotoka da daju podršku Koaliciji Vakat.

Govoreći o prioritetima kandidati predvođeni predsjednikom DSV-a i nosiocem liste, Usmenom Baldžijem kandidati za Odbornike u SO Dragaš govorili su o prioritetima u i potrebama zajednice. Na skupu je istaknuto  da uskoro početi radovi na asfaltiranju puta Kruševo - Zlioptok, kao i Brod - Zlipotok - Restelica.

Na prošlim izborima rekli smo vam da će naši prioriteti biti međugranično i lokalno poveziovanje i evo danas i sami se možete uvjeriti da naša obećanja prate  i djela. Paralelno sa drugim aktivnostima radimo i na ovim prioritetima.

Več smo realizovali neke projekte i povezali se sa našim sunarodnicima u Albaniji a uskoro stižemo i do granice sa Makedonijom. Obećali smo vas da ćemo otvoriti srednju medicinsku školu da bi stvorili kadrove, to smo i uradili. Danas je puno naše djece koji obavljaju praksu u Centru porodične medicine u Dragašu.

Dakle Koalicija Vakat je ozbiljan i dobro organizovan politički subjekt koji stoji iza svojih obećanja. Mi se ne bavimo intrigama niti ogovaranjem za razliku od nekih drugih političkih partija, koji na skupovima govore samo o nama, da im nijesmo mi nebi imali šta da kažu.

U Zlipotoku smo uvjek bili dobro dočekani i mi vam se zahvaljujemo na podršku koju nam pružate svih ovih godina, i znajte da mi nikad nećemo zaboraviti Zlipotok. Kada smo nakon rata dolazili ovamo Zlipotok je bio selo sa najgorom infrastrukturom u Gori.

Selo koje je bilo zabrovljeno od bivše države, Danas je Zlipotok turistička odrednica Gore, a izgradnjom ovih puteva ako Bog da biće jedna od najboljih destinacija, istaknuto je naskupu.

Svi kandidati sa liste su bili jako inspirisani da dovore pred mnogobrojnom publikom i bili su tokom predstavljana praćeni aplauzima i ovacimama.

Kandidat na listi Koalicije Vakat za Gradonačelnika Šerif Aga je predstavio svoj program i prioritete.

Plaćeni sadržaj

Izvor: (Redakcija/gorapress.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš