Osmani: Tači je zmija, izbor njega za predsednika neizbrisiva crna mrlja DSK

Predsednica Skupštine Kosova Vjosa Osmani ocenila je u utorak uveče da u istoriji njene stranke Demokratskog saveza Kosova, ne postoji veća crna mrlja od izbora Hašima Tačija za predsednika Kosova, glasovima poslanika ove stranke.

Osmani: Tači je zmija, izbor njega za predsednika neizbrisiva crna mrlja DSK

U istoriji DSK, neće biti crnje mrlje od izbora ovog čoveka za predsednika zemlje, poručila je Osmani.

“DSK ponovo će biti u savezu sa narodom tek onog dana kada se iskreno izvini i pokloni se građanima zbog ove greške koja našu zemlju vodi u ponor. Međutim, ova zemlja se nije pognula ni genocidnim režimima. Neće se predati ni pred ljudima koji kleveću u ulozi predsednika”, navela je Osmani.

A do tada, kazala je ona, kada će ovaj narod glasovima pokazati mesto svima, ovaj čovek ostaje najmračnija stranica naše zemlje.

Osmani je reagovala nakon što je Tači u jednoj televizijskoj emisiji rekao da je “neko iz porodice Vjose Osmani služio Srbiji”.

U svom reagovanju, Osmani je predsednika Kosova nazvala zmijom.

“Večeras je zmija pokušala da ugrize čast moje porodice. Za mog oca dr Ibrahim Rugova bio je vrhovni komandant. Verovatno, zato Tači naziva moju porodicu izdajničkom, baš kao što je i Rugovu proglašavao u njegovim saopštenjima tokom 90-ih”, rekla je Osmani.

Služeći svojoj zemlji i priznajući Rugovu kao lidera, prema Tačiju, kao da služiš Srbiji, navela je Osmani u objavi na Fejsbuku.

“Proglašavanje političkih protivnika saradnicima Srbije uvek je prethodilo fizičkim napadima i eliminaciji. Čini se da je sada ista logika instalirana da opravda zamišljene i pripremljene napade”, poručila je Vjosa Osmani.

Osmani nije glasala za Tačija kada je ovaj izabran za predsednika Kosova.

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš