„Na Kosovu se priča šapatom“

Do juče su pljuvali Ivanovića da je zver i izdajnik, sad ga sahranjuju u Aleji zaslužnih građana, kaže za DW političar Marko Jakšić, član Predsedništva pokreta Srba s Kosova Otadžbina.

„Na Kosovu se priča šapatom“

Čuo sam iz nezvaničnih izvora da se Oliver ozbiljno plašio za svoj život i da je on sa imenima otišao gore i rekao predsedniku, ali sve je ostalo na rečima, navodi.

"Do juče ste pljuvali Olivera Ivanovića da je zver, da je razbijač, da je izdajnik, a sad ga sahranjujete u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Ta malicioznost, ta zajedljivost, taj sarkazam jednostavno sve govori. Ne možete tako da radite, ljudi nisu stoka da se tako ophodite, da ih tako žestoko pljujete, da ih gazite. Od njih napravite pokretnu metu, a onda kad budu ubijeni, onda od njih pravite heroje i zaslužne građane. To je ispod svakog nivoa", rekao je Jakšić za DW.

Jakšić kaže da, imajući u vidu dosadašnje iskustvo, misli da će teško da se razreši to ubistvo.

Mitrovica je danas postala Kolumbija, jako opasno mesto za život, kaže Jakšić i dodaje da je činjenica da narod nije zadovoljan bezbednošću.

Ne možemo da se otmemo utisku da je sadašnja vlast u Beogradu od njega napravila metu, ocenjuje Jakšić.

Podseća da nije bio istomišljenik Ivanovića, ali i na to da su zajednički branili ovaj grad, družili se: "I iz tog razloga mi je bilo muka slušajući ove stvari koje su pričane o njemu".

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš