Indeksonlajn: Vjosa Osmani nastavlja da ignoriše OVK i borbu za slobodu

Kandidatkinja DSK za premijera Vjosa Osmani, objavila je danas promotivni spot koji je, kako piše Indeksonlajn, sažeo celu 30-godišnju istoriju Kosova.

Indeksonlajn: Vjosa Osmani nastavlja da ignoriše OVK i borbu za slobodu

Ono što pada u oči, ističe taj medij, jeste ignorisanje rata OVK, žrtve, kao i hiljada poginulih boraca u borbi za slobodu Kosova.

U svom dvominutnom spotu koji opisuje novu istoriju Kosova nije pronašla nijednu sekundu da prikaže grb OVK i herojsku borbu njenog komandanta Adema Jašarija, koji je žrtvovao celu porodicu za slobodu Kosova, navedeno je dalje u tekstu.

U njenom fokusu su govori bivšeg predsednika Ibrahima Rugove koji zahteva slobodu i nezavisnost i aktivnost našeg naroda koji uči pod srpskom okupacijom, piše dalje Indeksonlajn, napominjući da je “Vjosa Osmani u prošlosti ignorisala našu borbu za slobodu, rekavši da smo u rat pobedili mudro i sa međunarodnim prijateljima, što je u javnosti kritikovano”.

Treba podsetiti gospođu Osmani,podvlači Indeksonlajn, da su mnogi poznati komandanti OVK takođe učestvovali u borbi za slobodu Kosova, a koji se danas nalaze na listi poslanika DSK, dok su mnogi od njih pali za slobodu i nezavisnost Kosova, za koju kaže da smo je dobili mudrošću .

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš