Daut Haradinaj: Nema razloga da Srbi ne podrže Ramusha

Aktuelni poslanik i kandidat za budućeg kosovskog poslanika iz redova AAK Daut Haradinaj očekuje da će Srpska lista podržati vladu njegovog brata Ramusha.

Daut Haradinaj: Nema razloga da Srbi ne podrže Ramusha

On je za “Ekonomia Online” rekao, naime, da nijedna kosovska partija nema razloga da se protivi budućoj vladi vođenom premijerom Ramushom Haradinajom.

“Mislim da će svi članovi kosovskog parlamenta imati svoje pravo na govor. Bićemo otvoreni za saradnju sa svima. Ne mislim da Srpska lista ili bilo koja druga politička stranka ima legitiman razlog da se protivi novoj vladi”, rekao je Daut Haradinaj.

Inače, Daut Haradinaj u aprilu, dok je njegov brat Ramush bio pritvoren u francuskom gradu Kolmaru, po poternici Srbije koja ga tereti za zločine nad srpskim civilima, pretio da Beograd treba da zna da će, ukoliko njegov brat ne bude oslobođen, dobiti isti odgovor kao 1999.

Prethodno, Daut Haradinaj je rekao, preneli su kosovski mediji, da na Kosovu više neće biti mesta ni za jednog Srbina, ali je to kasnije negirao tvrdeći da su njegove reči izvučene iz konteksta i da nije pretio etničkim čišćenjem.

Izvor: (kosovo24sata.com)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš