Danas na Kosovu 76 novoinficiranih koronavirusom, jedan iz opštine Dragaš

Tokom poslednja 24 sata, u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju u NIPHK RT-PCR metodom i u privatnim laboratorijama, testirano je ukupno 589 uzoraka uzetih iz HUCSK-a i praćenje kontakata slučajeva na terenu, od čega je rezultiralo 76 pozitivnih slučajeva. U roku od 24 sata prijavljeno je 6 smrtnih slučajeva sa pozitivnim virusom SARS CoV-2.

Danas na Kosovu 76 novoinficiranih koronavirusom, jedan iz opštine Dragaš

Pozitina slučaj iz Opštine Dragaš, je iz naselja Dragaš.

Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 14.377 slučajeva od 55.513 osoba za koje se sumnja da su zaražene virusom SARS-CoV-2 i 574 smrtna slučaja.

Tokom poslednja 24 sata izlečeno je 144 pacijenta, dok je ukupan broj izlečenih do danas ukupno 10.926 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 2.877.

Pozitivni slučajevi su iz: opštine Priština 14 slučajeva, opštine Gnjilane 7, opštine Podujevo 7, opštine Dečan 6, opštine Peć 6, opštine Prizren 6, opštine Đakovica 5, opštine Mališeva 5, opštine Skenderaj 3 slučaja, Opština Suva Reka 3 slučaja, opština Kamenica 2 slučaja, opština Klina 2 slučaja, opština Mitrovica 2 slučaja, opština Vučitrn 2 slučaja i sa jednim slučajem opštine Dragaš, Uroševac, Kosovo Polje, Lipljan, Orahovac i Štimlje.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš