Danas jedan zaražen koronavirusom iz opštine Dragaš, ukupno na Kosovu 99

Tokom poslednja 24 sata, u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju NIPHK-a RT-PCR metodom i u privatnim laboratorijama, testirano je ukupno 406 uzoraka uzetih iz HUCSK-a i praćenje kontakata slučaja na terenu, od čega je rezultirano 99 pozitivnih slučajeva. U roku od 24 sata prijavljeno je 13 smrtnih slčajeva od posledica koronevirusa.

Danas jedan  zaražen koronavirusom  iz opštine Dragaš, ukupno na Kosovu 99

Zaraženi iz opštine Dragaš je 1 slučaj iz sela Restelice.

Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 12.547 slučajeva od 47.761 osobe za koju se sumnja da su zaražene virusom SARS-CoV-2 i 480 smrtnih slučajeva.

U poslednja 24 sata izlečeno je 152 pacijenta, dok je do danas ukupan broj izlečenih 8.657 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 3.410.

Pozitivni slučajevi su iz: opštine Priština 24 slučaja, opštine Peć 19 slučajeva, opštine Gjilan 13 slučajeva, opštine Podujevo 6 slučajeva, opštine Prizren 6 slučajeva, opštine Kačanik 5 slučajeva, opštine Viti 4 slučaja, opštine Ferizaj 3 slučaja, opštine Fushe Kosove 3 slučaja , Opština Lipjan 3 slučaja, opština Mališeva 2 slučaja, opština Vučitrn 2 slučaja, a po jedan slučaj su opštine Dečan, Dragaš, Drenas, Gračanica, Kamenica, Klina, Mitrovica, Rahovec i Suhareka.

 

 

 

 

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš