Danas 70 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, jedan iz opštine Dragaš

Tokom poslednja 24 sata, u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju u NIPHK i u privatnim laboratorijama metodom RT-PCR, testirano je ukupno 633 uzorka uzetih iz HUCSK-a i praćenje kontakata slučajeva na terenu, od čega je 70 pozitivnih slučajeva. U roku od 24 sata prijavljena su 3 smrtna slučaja sa pozitivnim SARS CoV-2.

Danas 70 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, jedan iz opštine Dragaš

Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 14.566 od 57.239 osoba za koje se sumnja da su zaražene virusom SARS-CoV-2 i 589 smrtnih slučajeva.

Tokom poslednja 24 sata izlečeno je 122 pacijenta, dok je ukupan broj izlečenih do danas ukupno 11.272 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 2.705.

Pozitivni slučajevi su iz: opštine Priština 28 slučajeva, opštine Uroševac 9 slučajeva, komune Đakovice 5 slučajeva, opštine Peć 4 slučaja, opštine Gnjilane 3 slučaja, opštine Klina 3 slučaja, opštine Fushe Kosovoe 2 slučaja, opštine Istok 2 slučaja, opštine Podujeve 2 slučaja , Opština Prizren 2 slučaja, opština Rahovec 2 slučaja, opština Štimlje 2 slučaja, opština Skenderaj 2 slučaja, a sa jednim slučajem opštine Dečan, Dragaš, Vitina i Vučitrn.

 

 

 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš