Danas 66 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, nema zaraženih iz opštine Dragaš

Čini se da je epidemiološka situacija sa Covid-19 stabilna sa tendencijom pada u narednim nedeljama, kao rezultat primene preporuka Nacionalnog instituta za javno zdravlje. Tokom poslednje dve nedelje, značajno smo opali u broju slučajeva za 44%.

Danas 66 novozaraženih koronavirusom na Kosovu, nema zaraženih iz opštine Dragaš

Tokom poslednja 24 sata u Laboratoriji za molekularnu mikrobiologiju testirano je ukupno 503 uzorka uzetih iz SHSKUK-a i privatnih laboratorija metodom RT-PCR, ukupno 503 uzorka uzetih iz SHSKUK-a i praćenje kontakata sa tlom, što je rezultiralo u 66 pozitivnih slučajeva.

U roku od 24 sata nema smrti kod pozitivnog SARS Cov-2. Ukupan broj pozitivnih slučajeva je 15.208 slučajeva od 63.110 osumnjičenih za virus SARS-Cov-2 i 615 smrtnih slučajeva.

Tokom poslednja 24 sata izlečen je 141 pacijent, dok je ukupan broj do danas izlečen, ukupno 12.815 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 1.778.

Pozitivni slučajevi su iz: opštine Priština 22 slučaja, opštine Gnjilane 8 slučajeva, opštine Decan 7 slučajeva, opštine Uroševac 5 slučajeva, opštine Podujevo 5 slučajeva, opštine Kosovo Fushe 3 slučaja, Opština Kamenica 3 slučaja, Opština Peć 3 slučaja, Opština Đakova 2 slučaja, Opština Suva Reka 2 slučaja, a sa jednim slučajem Drenas, Istok, Kline, Klokot, Rahovec i Vučitrn. Pokrijte usta i nos maskom! Održavajte higijenu! Poštujte daljinu!

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš