Albanski konobar s Kosova u Njujorku rasplakao Bila Klintona: Spasli ste mi život

Bivši američki predsednik Bil Klinton zaplakao se u jednom restoranu u Njujorku, gde je sa suprugom Hilari večerao, kada je konobar, kosovski Albanac, kleknuo na kolena i zahvalio se Klintonu što mu je spasao život, javio je američki tabloid TMZ.

Albanski konobar s Kosova u Njujorku rasplakao Bila Klintona: Spasli ste mi život

Klintonovi su u petak večerali u restoranu "Sea Fire Grill", piše ovaj portal. Dok su jeli dimljenog lososa i brancin, jedan od konobara, inače albanski emigrant s Kosova, došao je do njihovog stola, "pao na kolena" i rekao Bilu: "Gospodine, želim da Vam zahvalim. Da Vas nije bilo, danas ne bih bio živ."

Potom im je, kako piše dalje TMZ, ispričao "traumatičnu priču" - bio je albanski emigrant koji je tokom rata na Kosovu imao 16 godina. Klintonovima je ispričao kako su njegov otac i ostali članovi porodice mučeni dok su živeli u brdima, a je on "pobegao, ne znajući kuda". U SAD je došao iste godine.

Danas ima 32 godine. Usled straha zbog, kako TMZ navodi, "trenutne atmosfere u vezi sa imigracijom," ovaj kosovski Albanac nije želeo da kaže svoje ime, ili objavi sliku.

Kako isti portal navodi, većinu osoblja u ovom restoranu čine Albanci. Klinton je, potom, u istom lokalu vreme nakon večere proveo rukujući se sa njima.

Izvor: (kossev.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš