"Svi dobitnici, svi gubitnici

Na proljeće 2018. novi izbori na Kosovu!?

Večeras je na RTV Dukagjini prikazana emisija Zona Express, koju karakteriše dokumentarni film "Svi dobitnici, svi gubitnici" (Të gjithë fitues, të gjithë humbës).

Na proljeće 2018. novi izbori na Kosovu!?

U ovom dokumentarcu, Zona Express se fokusira na ishod prijevremenih izbora 11. juna, samozvane pobjede i da li na ovim izborima zapravo ima pobjednika ili gubitnika, prenosi portal "Express"

.Politički analitičari smatraju da je inat između parlamentarnih političkih subjekata na Kosovu doveo do toga da do saradnje, koja je među njima preko potrebna da se upravlja zemljom, ne dođe.

Kažu da crvene linije bi mogle dovesti do onoga da nijedna politička grupa ne osigura potrebnu podršku za formiranje nove vlade.

Analitičar Ramush Tahiri kaže da je ova opcija je manje vjerovatna, iako on objašnjava da jedna od opcija ostaje usaglašavanje političkih subjekata za formiranje tehničke vlade sa širokim osnovom, bez opozicije.

Ovo, prema njemu bi trebalo kako bi se prevazišli veliki problemi, kao što su razgraničenje i osnivanje srpskih opština, nakon čega Kosovari, već na proljeće iduće godine mogu biti usmjereni na birališta.

Izvor: (info-ks.net)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš