Vlada pozvala građane da se prijave na otvorene konkurse

Kosovska vlada pozvala je „sve zainteresovane građane iz nevećinskih zajednica, žene i druge zainteresovane strane“ da se prijave na otvorene konkurse za posao u tri javna preduzeća.

Vlada pozvala građane da se prijave na otvorene konkurse

Iz kabineta kosovskog premijera saopštili su da je generalni sekretar ovog kabineta otvorio konkurs za članove nadzornog odbora Trepče.

„Sve zainteresovane strane iz nevećinskih zajednica, žene i druge zainteresovane strane koje će zastupati interese opštine u kojoj Trepča a. d. posluje, pozivamo da se prijave za mesto člana nadzornog odbora kompanije Trepča a. d“, poručili su.

Dalje se navodi da dokumentacija koja se dostavlja mora biti u zatvorenoj koverti na kojoj piše ime i prezime i naziv javnog preduzeća za koje se kandidat prijavljuje.

Koverta mora biti dostavljena kancelariji generalnog sekretara Kancelarije premijera, u zgradi Vlade, 1. sprat, broj kancelarije 34.

Rok za konkrus je otvoren do 20. juna 2021.

Vlada takođe poziva sve zainteresovane iz nevećinskih zajednica, žene i osobe sa posebnim potrebama da se prijave na konkurs i za direktore odbora centralnih javnih preduzeća – Kosovske pošte, Regionalnog vodovodnog preduzeća u Gnjilanu.

Rok za konkurs za ova dva preduzeća je do 10 juna.

Dokumentacija takođe mora biti u zatvorenoj koverti na kojoj je napisano ime i prezime kao i naziv javnog preduzeća, a dostavlja se Vladinom koordinacionom sekretarijatu – u zgradi vlade, 1. sprat, kancelarija br. P34.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

Korona virus Statistika

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš