Žene držao u lancima, hranio živim mesom i podvodio za 25 KM

Četiri žene koje je Goran M. (52) zvani Dobrilin iz Smedereva primoravao na prostituciju mjesecima su jele živo meso i bile mučene i vezivane lancima!

Žene držao u lancima, hranio živim mesom i podvodio za 25 KM

Dobrilin ih je koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju i zavisnost od droge i alkohola držao kao životinje i prijetnjama, ucjenama i batinama podvodio za nekoliko hiljada dinara po Smederevu i okolini. Užasan prizor u kući Izvor Kurira iz istrage kaže da je prizor u kući bio užasan.

Mjesecima nisu imale struju, bile su polugole, prljave i gladne. Jele su odmrznutu hranu iz zamrzivača, meso i povrće. Jednu od njih koja je bila narkomanka vezivao je lancima, donosio im je drogu i alkohol, po stolovima su šetale mačke, tu su i nuždu vršile. To je prizor koji smo zatekli kad smo ušli u kuću – priča sagovornik iz istrage.

On dodaje da su žene starosti od 20 do 40 godina.

– Jednu od njih koja je bila najljepša htio je da ostavi za sebe i nju je najmanje primoravao da se prostituiše. Obično ih je vozio u jedno selo kraj Smedereva, čekao da završe seksualni odnos, vraćao ih, a sav novac uzimao je za sebe. Pored toga primoravao ih je na seks s drugim muškarcima i u jednom nedovršenom objektu u blizini smederevske pijace. Tu ih je podvodio s pijačnim prodavcima, a kad bi se usprotivile žestoko ih je tukao i kažnjavao – otkriva izvor Kurira iz istrage i dodaje:

– Tarifa za oralni seks bila je 1.500 dinara (oko 25 KM), a za klasičan odnos 3.000 dinara (oko 50 KM). Uzimao je dnevno i po nekoliko stotina eura. One su sve ovo izjavile pošto je Goran M. uhapšen.

Tri žene su u međuvremenu sklonjene i sigurnu kuću, dok je četvrta rekla da ostaje da živi u istoj kući jer nema gdje. Inače, ova strašna priča otkrivena je slučajno. Kad je policajac donio poziv da se Goran javi da bi bio saslušan zbog sasvim drugog krivičnog djela, jedna od njih je primila poziv.

– Nije ništa rekla policajcu, vjerovatno u strahu, jer se podvodač krio u kući, ali je na povratnici olovkom napisala „pomozite“. Pošto je u kući bio mrak jer nije bilo struje, policajac nije odmah vidio šta je ona napisala. Ali kad je izašao, odmah je pročitao i istog trenutka pozvao kolege. Oni su ušli u kuću i pronašli ga sakrivenog u drugoj sobi. Te žene bile su nasmrt uplašene, počele su da plaču i da se tresu – kaže sagovornik Kurira.

Tresle se od straha Inače, Goran je odranije dobro poznat policiji.

– Ima ozbiljan dosije, krađe, razbojništva i upravo zbog jednog od tih dela je i tražen. Odmah posle hapšenja pre tri nedelje osumnjičen je za protivpravno lišenje slobode, a kako je klupko počelo da se odmotava, i to prije svega na osnovu izjava ovih žena, na teret mu je prije nekoliko dana stavljeno drugo krivično djelo – trgovina ljudima – priča naš izvor iz istrage.

Kako se saznaje, Goran M. brani se da ih nije podvodio za novac.

– Prilikom hapšenja nije pružao otpor, a na saslušanju se branio da su one dobrovoljno stupale u seksualne odnose i da ih nije primoravao na prostituciju – kaže izvor Kurira.

Inače, sve žene potiču iz veoma siromašnih porodica i poreklom su iz smederevskog kraja.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš