Zbog organizovanja kockanja pretres na 77 lokacija, 16 uhapšenih

Šesnaest Albanaca uhapšeno je ove nedelje širom Kosova u dve policijske akcije, zbog organizovanja piramidalne šeme kockanja.

Zbog organizovanja kockanja pretres na 77 lokacija, 16 uhapšenih

U akciji su, između ostalog, zaplenjeni ruleti, stolovi za poker, više desetina kockarskih aparata, oružje, municija i veća količina novca, saopštila je Kosovska policija.   

Tokom akcije pod nazivom Blic, izvršen je i pretres na 77 lokacija - u regionu Prištine, Peći, Đakovice, Gnjilana, Uroševca, Prizrena i Mitrovice.

U prvoj operaciji, koju su sprovele istražne jedinice za organizovani kriminal, kao i ostale specijalizovane jedinice Kosovske policije, uz pripadnike Carine i Poreske administracije Kosova, uhapšeno je šest osoba i zaplenjeno je tri ruleta, dva stola za poker, 69 aparata za kockanje, dva Keno aparata, dva komada oružja, 546 metaka, računari i dvd uređaji, mobilni telefoni i 41.260 evra. Zaplenjena je i dokumentacija.

U drugoj policijskoj akciji, koju su vodile istražne jedinice za privredni kriminal i korupciju, uz asistenciju policijskih jedinica iz Gnjilana, tokom pretresa kockarnica na putu Gnjilane-Kamenica, u blizini Šilova, uhapšeno je 10 lica. Zaplenjeno je 10.030 evra, 200 švajcarskih franaka, 100 američkih dolara, čipovi i kockice,

Najmlađi uhapšeni je '92 godište, a najstariji '59. Njima je, kao i ostalim privedenim - određen pritvor. 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš