Užasan udes kod Novog Sada !

Teška saobraćajna nesreća: Dvoje djece iz Drenasa izgubilo život u Srbiji

U sudaru "mercedesa" i kamiona koji se desio u noći 24. na 25. novembar poginula su dva dječaka od 5 i 8 godina, kao i nepoznati muškarac.

Tri osobe su poginule, među njima dječaci starosti osam i pet godina, a dvije su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se desila prije dva dana na auto-putu Novi Sad - Subotica

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije dva dana na auto-putu Novi Sad - Subotica, u blizini Zmajeva, poginuli su dječaci Muhamet Dvorani (8) i njegov mlađi brat Mendin (5), kao i jedan muškarac, star 45 godina, dok su povređeni Astrit Rrahim Dvorani (38) i Petrit Dvorani (37) iz sela Terstenik kod Drenasa.

Nesreća se dogodila kada je kamion, kojim je upravljao Nikola Dimov (64), državljanin Makedonije, oborio pješaka koji je stao ispred kamiona.

U namjeri da izbjegne tijelo pješaka, "mercedes" austrijskih registarskih oznaka udario je najpre u ogradu, a zatim u zaustavljeni kamion. Osim za sada neidentifikovanog pješaka, život je izgubilo dvoje djece iz "mercedesa", uzrasta 5 i 8 godina, dok su vozač i suvozač zadobili teške tjelesne povrede. Poginula djeca i vozač "mercedesa" su državljani Austrije, dok je četvrti putnik u automobilu sa područja Kosova - navedeno je iz Policijske uprave u Novom Sadu.

Kako prenose mediji, Astrit Dvorani je  zadobio višestruke teške tjelesne povrede opasne po život i nalazi se u intezivnoj jedinci Urgentnog centra  Kliničkog centra, dok je Petrit isto sa teškim povredama smješten u poluintezivnoj jedinici.

Uviđaj lica mjesta obavili su javni tužilac i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, a u toku je rad na rasvjetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do saobraćajne nesreće.

Braća poginula zbog samoubice!

Muhamed (8) i Mendim Dvorani (5), državljani Austrije, poginuli jer je čovjek skočio pod kamion, a na njega potom automobilom naleteo njihov otac, prenosi beogradski portal "Kurir.rs"

Tragedija se dogodila kad je nepoznati čovek stao pred kamion koji ga je pregazio, a potom je na taj šleper naleteo auto u kojem su se nalazi dečaci.

Otac nastradale braće Astrit Dvorani (38) i njihov rođak Petrit (37) teško su povređeni.

Šleper kojim je upravljao makedonski državljanin Nikola Dimov (52) udario je u petak oko 1.30 časova zasad neidentifikovanog pešaka.

  Stao nasred puta

On mu je bukvalno istrčao pred kamion, stao i raširio ruke.

Tijelo pješaka odbačeno je u lijevu traku, a kamion se poslije nekoliko metara zaustavio. Kad je vozač „mercedesa“ austrijske registracije, kojim je upravljao Astrit  Dvorani, primjetio tijelo na putu, pokušao je da ga zaobiđe kako ne bi prešao preko njega, ali udario je u prikolicu kamiona - kaže izvor Kurira. U tom momentu u automobilu kojim je upravljao Astrit  bilo je četvero putnika, i to dvojica njegovih sinova i rođak sa Kosova, Petrit.

Branka Đ. nalazila se u kolima s momkom u suprotnoj traci kad se dogodio sudar.

Izašli smo i ono što sam vidjela bilo je strašno. Dva mala tijela nalazila su se u uništenom automobilu jedna pored drugog, bukvalno zagrljena. Nisam znala da su mrtvi, pitala sam jesu dobro, a kad su mi rekli da su braća poginula, umalo se nisam onesvjestila. I trećeg putnika sam vidjela, bio je sav u krvi. Nemam riječi, mislim da nikada neću zaboraviti ono što sam videla. Momak me je odvukao do naših kola kako ne bih više gledala mjesto nesreće, a on se vratio da pomogne - rekla je Branka Đ.

Još se ne zna ko je pješak

Uviđaj su obavili su tužilac i policija Srbije, a u toku je rad na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima je došlo do nesreće, kao i utvrđivanje identiteta pješaka.

Izvor: (info-ks)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš