Svećlja o akcijama u Štrpcu, Zvečanu, Mitrovici i Kačaniku: „Dan pun očajanja prestupnika

Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Dželjalj Svećlja (Xhelal Sveçla), oglasio se povodom jučerašnjih operacija Kosovske policije sprovedenih širom Kosova. Prokomentarisao je akciju izvedenu u Štrpcu, zaplenu srpske robe u regionu Mitrovice, kao i opreme za rudarenje kriptovaluta u Zvečanu i droge u Kačaniku.

Svećlja o akcijama u Štrpcu, Zvečanu, Mitrovici i Kačaniku: „Dan pun očajanja prestupnika

U kratkoj objavi na Fejsbuku Svećlja je sinoć potvrdio da je Kosovska policija u saradnji sa Tužilaštvom tog jutra zaplenila različitu opremu, dokumenta i kamere u opštini Štrpce, a koje su, kako je kazao, „postavile i kontrolisale paralelne strukture“.

Kosovski ministar je takođe saopštio i da je u Zvečanu zaplenjena oprema za proizvodnju kriptovaluta u vrednosti od 55,000 evra i marihuana, ne navodeći više detalja.

Ubrzo nakon Svećlje, sinoć se oglasila Kosovska policija, navodeći da traga za osumnjičenim u čijem su stanu pronašli marihuanu i više desetina mašina za proizvodnju kripto valuta.

 

Policijske jedinice za borbu protiv narkotika sprovele su juče akciju i u naselju Ivaja u Kačaniku gde su zaplenile više od pet kilograma marihuane kao i opremu za sadnju i uzgoj ove opojne supstance, izvestio je javnost ovaj ministar na Fejsbuku.

Svećlja je u objavi pomenuo i zaplenu „preko šest tona robe prokrijumčarene iz Srbije“ od strane Kosovske carine, o čemu je juče izvestio i naš portal.

„Današnji dan obeležen je mnogim uspesima u sprovođenju zakona i pun je očajanja prestupnika“, zaključio je Svećlja.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš