Preminuo mladić poreklom iz Gore koji je pronađen ranjen na "Pančevcu"

Elmir Ibrahimi i Dragaša, (Goranac) nađen teško ranjen i bez svesti u utorak uveče, u automobilu "folksvagen tuareg". Klečao je sa glavom na sedištu

Džip u kojem je pronađen Ibrahimi
Elmir Ibrahimi (34) koji je pronađen teško ranjen u utorak uveče oko 21.30 na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, u automobilu "folksvagen tuareg", preminuo je u sredu ujutru. Policija intenzivno traga za napadačima, a još nije poznato ni mesto gde je nesrećni muškarac upucan.

U "tuaregu" koji je bio zaustavljen na početku Pančevačkog mosta u brzoj traci, Ibrahimija su pronašli slučajni prolaznici koji su potom pozvali policiju i Hitnu pomoć. Zatekli su ga bez svesti, kako kleči, sa glavom naslonjenom na sedište.

- Na vozilu nema oštećenja od vatrenog oružja. Ranjen jednim metkom u levu stranu grudi, ali još uvek priseban, Elmir je seo u automobil i uputio se ka bolnici - rekao nam je izvor blizak istrazi. - U međuvremenu pokušao je da pozove porodicu. Međutim, do mosta je već izgubio mnogo krvi. Na pitanje ko mu je to uradio, uspeo je samo da promrmlja "ne znam".

Lekari su se cele noći borili za njegov život, ali Elmir je ipak podlegao povredama. U kući porodice Ibrahimi u Crvenki zatekli smo Elmirovog ujaka. U suzama, zatečeni, njegovi najbliži čekaju bilo kakve informacije od policije.

- Nadamo se da je neko nešto video i da će prijaviti policiji - kaže Elmirov ujak. - Trebalo je da se ženi, ali evo sudbina je to.. Čudno nam je što je sam krenuo po pomoć! Mi čekamo izveštaj iz policije. Ništa ne znamo. Otac treba da mu stigne svakog trenutka iz sela. Majka i sestra su mu pod sedativima. Brat, sa kojim tu živi uz roditelje, otišao je u policiju.

Elmir je radio kao mehaničar i iznajmio je jedan deo auto-servisa na Zrenjaninskom putu. Majstori koji su radili pored njega poslednji put su ga videli pre dva dana kada je završio smenu.

- Radio je do 16 sati, tog dana kada su pucali na njega izašao je nasmejan i od tada ga nismo videli - prisećaju se u radionici. - Bio je povučen, vredan. Ponekada je ostajao i do osam uveče da radi, najviše kao mehaničar i dijagnostičar. Pričao je o svadbi, devojci sa kojom je bio. Jutros smo videli njegovog brata, ne zna čovek šta ih je snašlo. Elmir nije ovde pravio probleme, niti smo mi videli nešto čudno.

Elmirovi poznanici su shvatili da je on ubijen, kada su čuli da je "tuareg" prijepoljskih registracionih oznaka.

- Znali smo onda da je reč o njemu. Elmir je dugo bio u jednom servisu, a potom je počeo pre nekoliko meseci sam da radi - pričaju u Borči poznanici ubijenog muškarca. - Brat mu je policajac, a navodno su kupili tog "tuarega" u Kotežu za 12.000 evra. Često sam ga viđao u prolazu, svi se mi ovde znamo. Elmir je bio mršav, suv, nije izgledao kao neko ko bi se pobio. Ali rekli su mi da je umeo ponekad da potegne nož, kao i da je imao neke kockarske dugove.

SAHRANA U RODNOM SELU

PORODICA Elvira Ibrahimija došla je sa Kosova, iz Gore za vreme bombardovanja.

- Fini ljudi, Goranci iz Dragaša, skućili su se tu u Crvenki. Jedan brat je krenuo na jednu stranu, drugi na drugu - kažu komšije.

Poreklom su iz sela Dragaš i tamo će, navodno, Elmir biti sahranjen, kada porodica preuzme telo.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš