Leposavić: Pucano na Centar za socijalni rad

Sinoć oko 22 časa pucano je iz vatrenog oružja - rafalno - na zgradu Centra za socijalni rad u Leposaviću, u kojoj se nalazi i kabinet gradonačelnika Leposavića po kosovskom sistemu, Dragana Jablanovića. Pucano je i na stranačke prostorije Partije kosovskih Srba, saopšteno je iz kabineta ovog gradonačelnika. Nema potvrde o tome da li je neko povređen, odnosno o eventualnoj materijalnoj šteti.

Leposavić: Pucano na Centar za socijalni rad

U sinoćnom pisanom saopštenju upućenom medijima, bez više detalja, iz Jablanovićevog kabineta navodi se da će se, zbog ovog incidenta danas, održati hitna konferencija za novinare - upravo u zgradi centra za socijalni rad.

Lokalna TV Mir iz Leposavića ranije sinoć javila je da je Jablanović danas ponovo boravio u kancelarijama ovog centra, a koje koristi od sredine 2015. godine. To je bio i prvi Jablanovićev radni dan u ovim prostorijama, od kada ga je, prošlog ponedeljka, grupa od najmanje šestorice muškaraca sprečila da uđe u kancelariju, a pod objašnjenjem direktora centra Gradimira Nastića i Privremenog organa da "uzurpira prostorije centra i ometa zaposlene u radu" i da upravo Jablanovićeva kancelarija treba da bude mesto na kojem će se "sastajati razvedeni roditelji sa svojom decom". Policija je potom, po Jablanovićevoj prijavi da u prostorijama borave nepoznate osobe, i po nalogu tužioca, ušla u prostorije. Međutim, lica nije zatekla tamo. Ipak, policija je identifikovala ova lica i najavila podizanje prijava protiv njih. Centar za socijalni rad nalazi se neposredno pored zgrade opštine Leposavić u srpskom sistemu, u kojoj je opštinski Privremeni organ.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš