Kosovska Mitrovica: Ubijen Bošnjak, priveden Srbin

Muškarac bošnjačke nacionalnosti M.K. podlegao je večeras povredama u Kosovskoj Mitrovici, nakon pucnjave koja se dogodila u jednoj kafani u Bošnjačkoj mahali. Priveden je muškarac srpske nacionalnosti, osumnjičen da je počinio ubistvo. Motiv ubistva nije poznat, potvrđeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji.

Kosovska Mitrovica: Ubijen Bošnjak, priveden Srbin

"Žrtva je podlegla povredama izazvanim vatrenim oružjem. Policija je nekoliko minuta nakon ovog incidenta sprovela operativni plan čelični prsten i interventna jedinica Kosovske policije privela je jedno lice kao mogućeg glavnog osumnjičenog za slučaj ubistva," rekao je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Dodaje da su istražne radnje još uvek u toku, te da se sprovodi potraga za oružjem.

"Vrši se potraga za mogućim oružjem za koje se veruje da je bačeno. Čekamo ekipu sudske medicine, jer telo, u skladu sa procedurom - mora na obdukciju," ističe Hoti. 

Motiv ubistva nije poznat:

"Radimo sa osumnjičenim kako bi došli do mogućeg motiva i razloga krivičnog dela."

Pre dva dana, podsetimo, u Kosovskoj Mitrovici zabeležen je, takođe, slučaj (mogućeg) ubistva, kada je pronađeno beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Srbina, S.V., u sobi Samačkog bloka u ovom gradu. Tada je kao glavno osumnjičena privedena jedna žena. 

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš