Hodža: Za ubistvo Ivanovića biće optuženo šest osoba

Ne očekuje se da će Milan Radoičić, jedan od glavnih osumnjičenih za ubistvo bivšeg lidera SDP-a Olivera Ivanovića, biti deo optužnice za ubistvo počinjeno pre skoro dve godine, prenosi KTV.

Hodža: Za ubistvo Ivanovića biće optuženo šest osoba

Iako je za Radoičićem već raspisan međunarodni nalog za hapšenjem, tužilaštvo je potvrdilo za KTV da trenutno neće biti optužen u tom slučaju.

Međutim, prema rečima tužioca koji vodi istragu, Sulja Hodže, optužnicom će biti obuhvaćeno šest osoba za koje se sumnja da su pomagale u ubistvu Ivanovića, prenosi KTV.

Hodža kaže da veruju da su identifikovali jednu od dve osobe na nedavno objavljenim fotografijama kada su zatražili informacije od građana.

Ali njihova imena je kasnije u Beogradu javno spomenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da su u Mitrovici bili samo kao studenti koje su nepravedno procesuirali na Kosovu.

Prema Hodžinim navodima, muškarci su Ivanovića navodno pratili nekoliko minuta pre nego što je ubijen.

U međuvremenu, Marko Rošić, jedan od prvih pritvorenika u ovom slučaju koji se nalazi u zatvoru visoke bezbednosti, prema navodima njegove odbrane, pokušao je samoubistvo, prenosi dalje KTV.

Oliver Ivanović ubijen je tokom ulaska u kancelariju svoje stranke SDP u Severnoj Mitrovici sa 6 metaka 16. januara 2018.

Tri osobe su još uvek u pritvoru zbog ovog ubistva, dok je tužilaštvo u ovom periodu proširilo istrage i na mnoge druge, uključujući kolege bivšeg lidera SDP-a Olivera Ivanovića, otvorenog protivnika beogradske politike na Kosovu.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš