Eksplozija kod Prizrena, poginuo policajac, tri osobe povređene

U eksploziji kasno večeras u selu Žur kod Prizrena poginuo je policajac dok je više osoba povređeno

Eksplozija kod Prizrena, poginuo policajac, tri osobe povređene

Kako je za „TV Prizren“ potvrdio portparol policije za prizrenski region, Šaban Osmanolaj (Shaban Osmanollaj), do eksplozije je došlo u jednoj kući u selu Žur tokom racije namenjenoj otkrivanju droge, prenosi prištinska Koha.

„Bila je to Specijalna jedinica za borbu protiv narkotika, tokom vršenja racije u kući u selu Žur, nažalost, tokom racije je došlo do eksplozije. Detalji o eksplozivnoj napravi za sada nisu poznati“, rekao je Osmanolaj.

Policija je prethodno u saopštenju navela da su u eksploziji neidentifikovane eksplozivne naprave povređena tri policajca i jedan civil, te da je usled zadobijenih povreda jedan od policajaca preminuo.

Na lice mesta izašle su policijske jedinice, poručuje se u saopštenju koje prenosi Gazeta Express.

Kako je potom preneo Indeksonline, pozivajući se na izjavu direktora bolnice u Prizrenu, Afrima Avdaja, jedan od povređenih policajaca je u kritičnom stanju.

„Jedan od policajaca povređen usled vatre prevezen je u klinički centar u Prištini pošto je imao povrede na licu, glavi, levoj ruci i vratu… Mogu reći da je u teškom zdravstvenom stanju“, poručio je.

Drugi policajac primljen je na ortopediju kazao je, navodeći da je njegovo stanje stabilnije, te da je van životne opasnosti.

Navodi da je usled zadobijenih povreda primljeno i jedno dete, ali i da je i ono van životne opasnosti.

Izvor: (Kossev.info)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš