Dva ubistva u Suvoj Reci – bratoubistvo, policijski narednik osumnjičen za ubistvo u kazinu

Dva teška ubistva dogodila su se danas na Kosovu, i jedno teško ranjavanje, a žrtve su u oba slučaja albanske nacionalnosti, kao i osumnjičeni počinioci. Jedna porodična svađa i drugo ubistvo u kazinu.

Dva ubistva u Suvoj Reci – bratoubistvo, policijski narednik osumnjičen za ubistvo u kazinu

U selu Studenčane kod Suve Reke, ubijen je I.G. (64), kojeg je ubio njegov brat B.G. (72), dok je teške telesne povrede zadobila i N.G. (43), javili su kosovski mediji ranije danas.

Gazeta Express navodi da je motiv za tešku porodičnu tragediju spor u vezi sa vlasništvom nad zemljištem.

Navodno je stariji brat otišao u kuću mlađeg i pucao mu u stomak, a N.G. je takođe povređena hicima ispaljenim u isti deo tela, javlja TV 7.

Međutim, to nije bilo i jedino ubistvo u području Suve Reke. U kazinu u selu Reštane kod Suve Reke, ubijen je 32-godišnji J.A. iz sela Mušutište.

U saopštenju Policijskog inspektorata Kosova, navodi se da je za ovo ubistvo osumnjičen pripadnik Kosovske policije sa inicijalima S. Š. i činom narednika.

Kosovski mediji javljaju da je motiv ubistva, navodni pokušaj pljačke.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati, dok Policijski inspektorat, u koordinaciji sa Tužilaštvom, nastavlja istragu do potpunog rasvetljavanja slučaja.

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš