BIVŠA TENISERKA OPTUŽUJE Trener me silovao u hotelskoj sobi!

Teniski trener Srđan Dašković (45) iz Beograda negirao je na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu da je u maju 2014. godine silovao tada maloletnu teniserku, kojoj su predviđali sjajnu sportsku karijeru.

BIVŠA TENISERKA OPTUŽUJE Trener me silovao u hotelskoj sobi!

Dašković se tereti da je zloupotrebio poziciju trenera i u hotelskoj sobi u Egiptu napastvovao teniserku (ime poznato redakciji) koja je tada imala 17 godina.

- Pod izgovorom da nema druge sobe, svojoj učenici je rekao da moraju da spavaju u jednoj. Na taj turnir otišla je na njegovo insistiranje i prvi put bez pratnje roditelja. Njoj je to bilo čudno, ali je smatrala da neće ništa nažao da joj učini, jer i sam ima dvoje dece. Imala je poverenje u njega. Govorio joj je da nema druge solucije, a onda ju je silovao - kaže sagovornik našeg lista.

Devojka je sledeći dan izgubila meč, a kada se vratila kući, nije smela roditeljima ništa da kaže jer je bila uplašena. 

- Bila je uništena i lečila se na psihijatriji zbog ozbiljnih psihičkih problema. Pokušala je da igra tenis, ali nije mogla i ubrzo ga je napustila. U dogovoru sa roditeljima, prijavila je Daškovića policiji dva meseca kasnije. Na sreću, ima momka koji je podržava i koji je sve vreme uz nju. Uspela je da završi četvrti razred srednje škole i upisala je psihologiju, a trenutno se bavi drugim sportom - navodi naš izvor blizak napastvovanoj tenisereki.

Nesuđena teniserka, sada 19-godišnjakinja okrenula se konjičkom sportu. 
- Oseća se prevarenom, a zbog trauma koje je preživela dobila je status naročito osetljivog svedoka. Imala je košmare, a i dalje ide na psihoterapije kako bi zaboravila traumu - dodaje poznanik porodice devojke, koja tvrdi da ju je Dašković silovao.

Srđan Dašković (45) dugo radi kao teniski trener, a svojevremeno se kandidovao i za selektora Dejvis kup i Fed kup reprezentacija Srbije. Bio je i selektor ženske selekcije do 14 i 16 godina.

Za delo za koje je optužen preti mu kazna do 10 godina. Dašković nije bio hapšen i brani se sa slobode.

Izvor: (ALO)

Vezani članci

Komentari na članak

Prelistaj nove naslove »

DRAGAŠ Vrem.prognoza

Popularno

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Nema aktuelnosti za danas!

Anketa

Konvertor valuta

Video Foto

Vaktija Dragaš